Analýza hospodářských vztahů České republiky a Státu Izrael - Krch, Přemysl; Plchová, Božena, 1936-; Müllerová, Františka, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce analyzuje hospodářské vztahy mezi oběma zeměmi. Zaměřuje se na komoditní analýzu vzájemného obchodu, investice, změny ve smluvním rámci po vstupu ČR do EU a specifika obchodního jednání
Vedoucí práce: Božena Plchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: investice; obchodní jednání; zahraniční obchod; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Izrael; bakalářské práce; investments; negotiation in business; foreign trade; Israel; bachelor's theses