Nezaměstnanost v EU s důrazem na nové členské země Bulharsko a Rumunsko - Šimurdová, Pavlína; Kučerová, Irah, 1959-; Joklová, Kateřina, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce popisuje současnou situaci na trhu práce v zemích bývalé EU15, shrnuje vývoj nezaměstnanosti v 10 přistupujících zemích v roce 2004 a předevšm rozebírá problém nezaměstnanosti jako takový v nových členských zemích - Bulharsku a Rumunsku
Vedoucí práce: Irah Kučerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: nezaměstnanost; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Bulharsko; Rumunsko; bakalářské práce; unemployment; Bulgaria; Romania; bachelor's theses