Finanční analýza společnosti Vodafone Czech Republic, a.s. - Shestakova, Margarita (2007)
Cílem mé bakalářské práce je finanční analýza společnosti Vodafone Czech republic, a. s. v letech 2002 – 2005. Tato práce se skládá z pěti části. V první části řeknu něco o cíli této finanční analýzy, v druhé části pokusím se popsat vybraný podnik, v třetí části je popsán metodický aparát, pak následuje aplikační část, kde jsem provedla finanční analýzu a na konci bude závěr a shrnutí poznatků