Finanční analýza společnosti Vodafone Czech Republic, a.s. - Shestakova, Margarita; Kislingerová, Eva, 1950-; Novykh, Andriy; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem mé bakalářské práce je finanční analýza společnosti Vodafone Czech republic, a. s. v letech 2002 – 2005. Tato práce se skládá z pěti části. V první části řeknu něco o cíli této finanční analýzy, v druhé části pokusím se popsat vybraný podnik, v třetí části je popsán metodický aparát, pak následuje aplikační část, kde jsem provedla finanční analýzu a na konci bude závěr a shrnutí poznatků
Vedoucí práce: Martina Kršková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses