Posouzení úspěšnosti podnikání společnosti Team 23, s. r. o. - Faiglová, Veronika (2007)
Tato práce se zabývá posouzením úspěšnosti podnikání společnosti Team 23, s.r.o., která působí na trhu se sportovním vybavením pro florbal. Je zde uvedena základní charakteristika společnosti, posouzení podnikání a také analýza příležitostí okolí, ze které vycházejí následná praktická řešení a doporučení pro zlepšení postavení společnosti na trhu