Posouzení úspěšnosti podnikání společnosti Team 23, s. r. o. - Faiglová, Veronika; Spálenka, Daniel; Vyskočil, Vlastimil K., 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Tato práce se zabývá posouzením úspěšnosti podnikání společnosti Team 23, s.r.o., která působí na trhu se sportovním vybavením pro florbal. Je zde uvedena základní charakteristika společnosti, posouzení podnikání a také analýza příležitostí okolí, ze které vycházejí následná praktická řešení a doporučení pro zlepšení postavení společnosti na trhu
Vedoucí práce: Daniel Spálenka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: florbal; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; floorball; bachelor's theses