Role daňových rájů v mezinárodních hospodářských vztazích - Černý, Matěj; Taušer, Josef; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zabývá problematikou daňových rájů. První část je zaměřena na hlavní charakteristiky daňových rájů. Další část se již věnuje hlavním formám podnikání v offshore centrech, v návaznosti na hlavní metody daňového plánování. Práce umožňuje čtenářům udělat si vlastní názor na roli daňových rájů ve světové ekonomice a posoudit výhody a nevýhody jejich existence
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses