Charakteristika Svazu nezávislých států - Baderina, Maria; Adámková, Vlasta; Turečková, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce charakterizuje Svaz nezávislých států a zaměřuje se na vymezení demografické a geografické specifiky každého členského států SNS, politických systémů a zvláštních rysů vládnutí ve státech SNS. Prozkoumání SNS jako jednoho politického celku s vymezením nejvyšších ústavních orgánů a orgánů na úrovni ministerstev. Ekonomická analýza každého z členských států SNS pomocí HDP, platební bilance a obyvatelstva
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: hrubý domácí produkt; obyvatelstvo; platební bilance; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; gross domestic product; population; balance of payments; bachelor's theses