Finanční analýza společnosti Rudolf Jelínek, a.s. - Borecká, Kateřina (2007)
Bakalářská práce obsahuje finanční analýzu společnosti Rudolf Jelínek, a.s. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Praktická část zjišťuje a hodnotí finanční situaci podniku podle rozborů rozvahy, výkazů zisků a ztrát, bilančních pravidel, rozborů zadluženosti, rizik, analýzy pracovního kapitálu a dalších ukazatelů. Také obsahuje srovnání s oborem. Práce vychází z let 2001-2005