Finanční analýza společnosti Rudolf Jelínek, a.s. - Borecká, Kateřina; Mikovcová, Hana, 1959-; Lebedzeu, Uladzimir; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Bakalářská práce obsahuje finanční analýzu společnosti Rudolf Jelínek, a.s. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Praktická část zjišťuje a hodnotí finanční situaci podniku podle rozborů rozvahy, výkazů zisků a ztrát, bilančních pravidel, rozborů zadluženosti, rizik, analýzy pracovního kapitálu a dalších ukazatelů. Také obsahuje srovnání s oborem. Práce vychází z let 2001-2005
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses