Charakteristika současného stavu proexportní politiky ČR - Pančochová, Lenka; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Cupák, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce podává současnou charakteristiku o proexportní politice ČR s bližším zaměřením na vstup ČR do EU a změny s tím spojené, na preference Ministerstva průmyslu a obchodu v Exportní strategii 2006-2010 a na instituce podporující export ve vztahu k mezinárodním předpisům a porovnání jejich produktů a služeb s institucemi obdobnými v jiných evropských zemích
Vedoucí práce: Emilie Kalínská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: proexportní politika; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; foreign trade promotion; bachelor's theses