Hospodářská situace Spojeného království Velké Británie a Severního Irska na přelomu tisíciletí - Pavlicová, Vendula (2007)
Bakalářská práce hodnotí hospodářskou situaci Spojeného království na přelomu tisíciletí. Zevrubně se zabývá analýzou vybraných ekonomických ukazatelů, podrobně pak rozebírá téma zadluženosti britských domácností