Hospodářská situace Spojeného království Velké Británie a Severního Irska na přelomu tisíciletí - Pavlicová, Vendula; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Svobodová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Bakalářská práce hodnotí hospodářskou situaci Spojeného království na přelomu tisíciletí. Zevrubně se zabývá analýzou vybraných ekonomických ukazatelů, podrobně pak rozebírá téma zadluženosti britských domácností
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses