Možnosti expanze vybraného podniku na zahraniční trhy - Vondroušová, Michala (2007)
Práce pojednává o posouzení možností uplatnění specifického českého výrobku na zahraničním trhu. V práci je popsán jak výrobek, tak i společnost, která ho vyvinula, vyrábí a prodává. Pomocí konkrétního příkladu je ukázáno, které otázky musí firma řešit, pokud chce proniknout na zahraniční trh. Na základě konzultací v agentuře CzechTrade je jako potenciální trh vybráno Švédsko