Možnosti expanze vybraného podniku na zahraniční trhy - Vondroušová, Michala; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Vondrák, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce pojednává o posouzení možností uplatnění specifického českého výrobku na zahraničním trhu. V práci je popsán jak výrobek, tak i společnost, která ho vyvinula, vyrábí a prodává. Pomocí konkrétního příkladu je ukázáno, které otázky musí firma řešit, pokud chce proniknout na zahraniční trh. Na základě konzultací v agentuře CzechTrade je jako potenciální trh vybráno Švédsko
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses