Finančná analýza a jej využitie v praxi - Filipová, Veronika (2007)
Cieľom bakalárskej práce je zhodnotenie finančnej situácie podniku Bühler Motor, s.r.o. pomocou finančnej analýzy z pohľadu externého užívateľa. Údaje sú čerpané z výročných správ za roky 2002 až 2006