Finančná analýza a jej využitie v praxi - Filipová, Veronika; Mikovcová, Hana, 1959-; Lebedzeu, Uladzimir; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cieľom bakalárskej práce je zhodnotenie finančnej situácie podniku Bühler Motor, s.r.o. pomocou finančnej analýzy z pohľadu externého užívateľa. Údaje sú čerpané z výročných správ za roky 2002 až 2006
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses