Finanční analýza společnosti Odkolek a.s. - Fedorčáková, Tatiana; Vávrová, Hana, 1970-; Henkl, Dan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem práce je finanční analýza společnosti Odkolek a.s. za období let 2001-2005. Práce je rozdělena na dvě části: teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou rozebrány základní metodické nástroje finanční analýzy. Praktická část obsahuje horizontální a vertikální analýzu účetních výkazů, poměrové ukazatele, pracovní kapitál a soustavy ukazatelů. V závěru práce je provedeno srovnání výsledků společnosti Odkolek a.s. s výsledky oboru
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses