Vybrané investice na zelené louce v ČR - analýza a zhodnocení - Urbánek, Adam; Černá, Iveta, 1979-; Procházka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Bakalářská práce rozebírá systém přímých zahraničních investic v ČR. Obsahuje zvolené oblasti teorie a právní úpravy PZI, analyzuje odvětvovou a teritoriální strukturu a systém investičních pobídek. V praktické části je popis investice na zelené louce firmy Bang&Olufsen v Kopřivnici, důvody její expanze, průběh investice a mikro- a makroekonomické působení na okolí. Práce také diskutuje pozitivní a negativní dopady investic na zelené louce v České republice
Vedoucí práce: Iveta Černá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: investiční pobídky; zahraniční přímé investice; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; investment incentives; foreign direct investments; bachelor's theses