Srovnání vývoje odborů v České republice a Řecku - Bednářová, Jana; Václavková, Lucie, 1978-; Buck, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce popisuje historický vývoj odborového hnutí v České republice a Řecku od počátků do současnosti. Dále charakterizuje odborovou spolupráci probíhající mezi těmito zeměmi ve 20. století. Nakonec popisuje právní úpravu působení odborů v obou zemích a také způsoby financování odborů, jejich uspořádání a problémy
Vedoucí práce: Lucie Václavková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: odbory; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; Řecko; bakalářské práce; labor unions; Greece; bachelor's theses