Obchodne - politické podmienky spolupráce Juhoafrickej republiky s Českou republikou - Kráľová, Michaela; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Šípková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práca pojednáva o obchodne - politických podmienkach spolupráce Juhoafrickej republiky s Českou republikou. Jednotlivé kapitoly sa zaoberajú základnými geografickými, demografickými či politickými charakteristikami, analyzované je ekonomické postavenie hospodárstva krajiny s dorazom na zahraničný obchod. Časť práce popisuje kultrne špecifiká a rysy obchodného vyjednávania v Juhoafrickej republike a posledná kapitola skúma vzájomné hospodárske vzťahy medzi Juhoafrickou republikou a Českou republikou
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses