Reklamní formáty na internetu v mezinárodním srovnání - Crha, Jiří; Sedláček, Jiří, 1963-; Hošková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce si klade za cíl utřídit a analyzovat jednotlivé formy internetové reklamy a podrobit jednotlivé formáty mezinárodnímu srovnání. Zabývá se rovněž srovnáním internetové reklamy s reklamou v jiných médiích. Zachycuje poslední trendy a tendence na internetovém reklamním trhu v České republice i ve vyspělých zemích, srovnává jednotlivé formy internetové reklamy podle jejich použití na konkrétním trhu. Částečně se zabývá i komparací vyhledávacích služeb na internetu
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: internetová reklama; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Internet advertising; bachelor's theses