Finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a. s - Hrbková, Petra (2007)
Hlavním cílem mé práce bude zhodnotit finanční situaci společnosti a tyto výsledky interpretovat. Práci dělím na dvě části, teoreticko-metodologickou a aplikační. Závěrem nastíním slabé a silné stránky společnosti a zmíním, jaký budoucí vývoj se dá od společnosti očekávat