Finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a. s - Hrbková, Petra; Henkl, Dan; Eisler, Jan, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Hlavním cílem mé práce bude zhodnotit finanční situaci společnosti a tyto výsledky interpretovat. Práci dělím na dvě části, teoreticko-metodologickou a aplikační. Závěrem nastíním slabé a silné stránky společnosti a zmíním, jaký budoucí vývoj se dá od společnosti očekávat
Vedoucí práce: Dan Henkl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses