Dovozy investičních celků se zaměřením na konkrétní ochodní případ - Hladíková, Veronika (2007)
Bakalářská práce je zaměřena na dovozy investičních celků, a to zejména na analýzu konkrétního obchodního případu, kterým je hypermobilní šaržová obalovna živičných směsí. Bakalářská príce nejdříve představuje teorii zvláštních obchodních operací, následuje charakteristika obchodních partnerů a předmětu konkrétní obchodní operace. V další kapitole analyzuji stanovení ceny, platebních podmínek a efektivnsoti obchodní operace. Poslední kapitola pojednává o dalších zvolených smluvních ujednáních, jakými jsou dodací podmínka, záruka a technická pomoc a dozor