Dovozy investičních celků se zaměřením na konkrétní ochodní případ - Hladíková, Veronika; Malý, Josef, 1958-; Boháč, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Bakalářská práce je zaměřena na dovozy investičních celků, a to zejména na analýzu konkrétního obchodního případu, kterým je hypermobilní šaržová obalovna živičných směsí. Bakalářská príce nejdříve představuje teorii zvláštních obchodních operací, následuje charakteristika obchodních partnerů a předmětu konkrétní obchodní operace. V další kapitole analyzuji stanovení ceny, platebních podmínek a efektivnsoti obchodní operace. Poslední kapitola pojednává o dalších zvolených smluvních ujednáních, jakými jsou dodací podmínka, záruka a technická pomoc a dozor
Vedoucí práce: Josef Malý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses