Finanční analýza společnosti WISSA, spol. s r.o. - Dobrovolný, Vladimír (2007)
Práce provádí celkovou finanční analýzu společnosti WISSA, spol. s r.o. za období 2000-2005. Použité postupy jsou horizontální a vertikální analýza účetních výkazů, poměrová analýza, souhrnné indexy hodnocení finanční úrovně, EVA, mezipodníkové srovnání aj