Finanční analýza společnosti WISSA, spol. s r.o. - Dobrovolný, Vladimír; Boukal, Petr, 1962-2022; Komínek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce provádí celkovou finanční analýzu společnosti WISSA, spol. s r.o. za období 2000-2005. Použité postupy jsou horizontální a vertikální analýza účetních výkazů, poměrová analýza, souhrnné indexy hodnocení finanční úrovně, EVA, mezipodníkové srovnání aj
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; potravinářství; bakalářské práce; financial analysis; food industry and trade; bachelor's theses