Finanční analýza společnosti Phoenix-Zeppelin, spol. s r.o. - Petr, Michal (2007)
Práce hodnotí finanční pozici společnosti Phoenix-Zeppelin, spol. s r.o. v období 2001-2005. Při analýze je využito horizontální i vertikální analýzy, analýzy poměrovými ukazateli, analýzy pracovního kapitálu, výběru bonitních a bankrotních modelů a jiné