Finanční analýza společnosti Phoenix-Zeppelin, spol. s r.o. - Petr, Michal; Boukal, Petr, 1962-2022; Bardún, Adam, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce hodnotí finanční pozici společnosti Phoenix-Zeppelin, spol. s r.o. v období 2001-2005. Při analýze je využito horizontální i vertikální analýzy, analýzy poměrovými ukazateli, analýzy pracovního kapitálu, výběru bonitních a bankrotních modelů a jiné
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses