Jak si založit podnik - Merklová, Eva; Dvořáček, Jiří, 1947-; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se věnuje oblasti malého a středního podnikání. Zaměřuje se na první kroky podnikatele spojené se založením nového podniku. Popisuje počáteční rozhodování, tvorbu podnikatelského plánu i zásady úspěšné podnikatelské činnosti. Dále mapuje podporu podnikání malých a středních firem ze strany státu a Evropské unie. Snaží se o hodnocení využívání podpor českými podnikateli
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podnikání; programy a projekty; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business; programs and projects; bachelor's theses