Společná zemědělská politika EU, její reformy a dopady - Ermilov, Andrei; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce popisuje předpoklady vzniku společné zemědělské politiky EU, historický vývoj a reformy. Práce zdůrazňuje důležitost SZP dnes a před padesáti lety, vysvětluje její ekonomickou a mimoekonomickou podstatu, zkoumá vliv SZP na ekonomiku EU
Vedoucí práce: Iveta Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses