Bezpečnost a ochrana dat v počítačových sítích malých organizací - Dohnal, Pavel; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Obecné technické, programové, organizační a personální otázky bezpečnosti počítačových sítí LAN. Bezpečnost dat - technické, programové, organizační a personální aspekty problému. Internet, internetová konektivita a bezpečnost dat (ochrana sítí, firewall - porovnání). Návrh konkrétního řešení a uspořádání sítě pro malou organizaci vycházející z výše uvedených teoretických poznatků včetně konfigurace a ekonomického hodnocení zavedení a chodu sítě
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: počítačové sítě; informační bezpečnost; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; computer networks; information security; master's theses