Japonsko ve světové ekonomice - vzájemná interakce - Stupavský, Michal; Cihelková, Eva, 1952-; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Cílem této bakalářské práce bylo analyzovat postavení Japonska ve světové ekonomice od konce 80. let 20. století. Práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola pojednává o vývoji světové ekonomiky a jejím vlivu na Japonsko. Druhá kapitola se zaměřuje přímo na vývoj ekonomiky Japonska. Ve třetí kapitole jsou analyzovány ODA a FDI Japonska a jeho přístup k regionalismu
Vedoucí práce: Eva Cihelková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses