Námorná preprava v EU - Suchá, Alena; Sato, Alexej, 1952-; Schwarz, Vítězslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práca sa zaoberá námornou prepravou v EU. Je rozčlenená do piatich kapitol. Táto práca zrozumiteľne definuje základné pojmy z danej oblasti a ich vzájomné súvislosti , objasňuje jej históriu, poskytuje praktické informácie o jej realizácii v spojitosti s významnými európskymi prístavmi ,informuje tiež o jej právnej úprave a o pôsobiacich organizáciách. Jej cieľom je podať ucelený prehľad námornej prepravy a tak pomôcť českým firmám usilujúcich sa o vývoz svojich výrobkov do zámoria
Vedoucí práce: Alexej Sato
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: přístavy; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; harbours; bachelor's theses