Preferenční ujednání Evropské unie - Brhelová, Natália; Sato, Alexej, 1952-; Šrámková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Bakalárska práca podáva prehľad o tom, ako funguje colná politika v Európskej únii. Prvá kapitola sa venuje spoločnej obchodnej politike. Druhá kapitola sa zaoberá základnými právnymi predpismi, ktoré colníctvo v EU upravujú. Ďalšie časti sú zamerané na colné sadzby a jednotlivé preferenčné ujednania EU. Záverečná kapitola popisuje preferenčné a nepreferenčné pravidlá pôvodu a pan-európsku kumuláciu
Vedoucí práce: Alexej Sato
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses