Využití faktoringu a forfaitingu v mezinárodním podnikání - Poláková, Barbora; Taušer, Josef; Karlíček, Miroslav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Bakalářská práce pojednává o faktoringu a forfaitingu jako nástroje financování mezinárodního obchodu, zabývá se charakteristikou jednotlivých typů produktů, výhodami a nevýhodami jejich použití a jejich vývojem na světovém trhu. Významnou kapitolu představuje výpočet nákladovosti a uvedení příkladů využití v praxi, stejně tak přehledné srovnání obou produktů
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; faktoring; forfaiting; bakalářské práce; international trade; factoring; forfaiting; bachelor's theses