Finanční analýza ZONA PLUS a.s. - Kymlová, Šárka (2007)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit v období roků 2001 až 2006 prostřednictvím nástrojů finanční analýzy hospodaření a finanční situaci společnosti ZONA PLUS a.s. sídlící v Příbrami, a to z pohledu vlastníků