Finanční analýza ZONA PLUS a.s. - Kymlová, Šárka; Kopalová, Helena; Lebedzeu, Uladzimir; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit v období roků 2001 až 2006 prostřednictvím nástrojů finanční analýzy hospodaření a finanční situaci společnosti ZONA PLUS a.s. sídlící v Příbrami, a to z pohledu vlastníků
Vedoucí práce: Helena Kopalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; sklo a skleněné výrobky; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; pekařství; bakalářské práce; financial analysis; glass and glassware; bakery; bachelor's theses