Zadlužení domácností v ČR - Bourová, Kateřina; Burgerová, Jiřina; Ježek, Tomáš, 1940-2017; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá zadlužením domácností v České republice. Hlavním otázkou práce je, zda je zadlužování domácností hrozbou pro českou ekonomiku. Teoretická část je věnována subjektům poskytujícím úvěrové produkty a typům úvěrových produktů. Analytická část je věnována vývoji zadluženosti od roku 1993 do současnosti, dále jsou v ní zkoumány příčiny, důsledky a rizika rostoucího tempa zadlužování. Vývoj v domácí ekonomice je srovnán se situací ve Velké Británii a USA
Vedoucí práce: Jiřina Bürgerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses