Analýza hodnotového reťazca firmy Regada s.r.o. - Šiovič, Michal; Mikovcová, Hana, 1959-; Koščáková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práca popisuje teóriu M. Portra, metodologická časť obsahuje popis jeho teórie hodnotového reťazca. Ako súčasť aplikačnej časti som sa rozhodol zhodnotiť daný podnik z pohľadu vývoja hodnotového reťazca podniku v čase. V bakalárkej práci je skúmaná fokálna stratégia podniku, upriamujúca pozornosť na nízke náklady. Teoretická časť obsahuje popis teórie M. Portra, ktorá je aplikovaná na výrobnú firmu Regada s.r.o., avšak s určitými obmedzeniami, ktoré podrobne popíšem v úvode aplikačnej časti. Tieto informačné obmedzenia som nútený rešpektovať a aplikácia Portrovej teórie na daný podnik spolu s definovanými cieľmi bakalárskej práce tomu zodpovedá
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses