ORMM - nástroje pro výuku a řešení úloh operačního výzkumu - Charvát, Karel, jr. (2007)
Práce seznamuje čtenáře s volně stažitelnými doplňky pro Excel, které se nalézají na webu ORMM a slouží k výuce a řešení úloh operačního výzkumu. Úvodní část slouží k základní orientaci v práci s doplňky. V dalších částech jsou podrobněji popsány doplňky týkající se úloh lineárního programování, dopravního problému, síťové analýzy, Markovských řetězců, systémů hromadné obsluhy a rozhodovacích stromů. V závěrečné části jsou pro přehled popsány zbývající doplňky