ORMM - nástroje pro výuku a řešení úloh operačního výzkumu - Charvát, Karel, jr.; Jablonský, Josef, 1955-; Kalčevová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práce seznamuje čtenáře s volně stažitelnými doplňky pro Excel, které se nalézají na webu ORMM a slouží k výuce a řešení úloh operačního výzkumu. Úvodní část slouží k základní orientaci v práci s doplňky. V dalších částech jsou podrobněji popsány doplňky týkající se úloh lineárního programování, dopravního problému, síťové analýzy, Markovských řetězců, systémů hromadné obsluhy a rozhodovacích stromů. V závěrečné části jsou pro přehled popsány zbývající doplňky
Vedoucí práce: Josef Jablonský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses