Role interního auditu, bankovního ombudsmana a finančního arbitra v českém bankovnictví. - Dudashvili, Marianna; Dvořáček, Jiří, 1947-; Kříž, Radim, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
V práci se jedná o roli interního auditu v organizacích a zvlášť v českém bankovnictví, o rozvoji interního auditu. Jednou z kapitol je právní a písemná úprava interního auditu; stručný popis zákonů a Standardů, kterými se praxe interního auditu řídí. Značnou části je podrobný rozbor činnosti následujících institucí: finančního arbitra ČR, bankovního ombudsmana České spořitelny, bankovního ombudsmana Komerční banky. Práce také zahrnuje průzkumy trhu, které byly uskutečněné společnostmi Ernst&Young a PricewaterhouseCoopers
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: interní audit; podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; internal auditing; master's theses