Aplikace metod vícerozměrné analýzy v sociologických průzkumech - Kopáčková, Jitka; Řezanková, Hana, 1956-; Průšová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Cílem diplomové práce je použít statistické metody vícerozměrné analýzy k hlubšímu poznání preferencí vysokoškolsky vzdělaných zaměstnanců. Především jde o nalezení zásadních podnětů, které mohou ovlivňovat spokojenost vysokoškolsky vzdělaného zaměstnance v jeho zaměstnání. K dosažení tohoto cíle je třeba provést výběr vhodných statistických metod a postupů a úspěšně je aplikovat
Vedoucí práce: Hana Řezanková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: statistické a pojistné inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses