Komparatívna analýza štýlu manažérskej práce mužov a žien vo funkciách vrcholového manažmentu - Ondrušová, Martina; Malý, Milan, 1936-; Vyskočil, Vlastimil K., 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
V dnešnom svete globalizácie a neustále sa zvyšujúcej konkurencii medzi podnikmi, je neodmysliteľnou súčasťou fungujúcej a prosperujúcej spoločnosti kvalitný líder a manažér. Cieľom bakalárskej práce bolo nielen analyzovať manažérske štýly riadenia českých vrcholových manažérov a manažeriek, ale najmä porovnať rozdielnosti v štýle riadenia mužov a žien. Komparatívna analýza je založená na princípoch modelu Vroom – Yetton – Jago a podklad k porovnaniu manažérskych štýlov tvorí získaná vzorka 691 manažérov a 184 manažeriek z Českej republiky
Vedoucí práce: Milan Malý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: ženy; muži; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; women; men; bachelor's theses