Oceňování Asset Backed Securities Případová studie - Londýn, Radek (2007)
Postup ocenění dluhopisů se skládá z několika fází, které budou nyní podrobně rozebrány. Veškeré výpočty jsou prováděny v programu Microsoft Excel, přičemž tabulky a výpočty z Microsoft Excel jsou součástí práce. Sloupce v tabulce obsahují tyto veličiny: období, vývoj jistiny, vyplacený úrok, vyplacenou jistinu, vyplacenou sumu, diskont k 1.12.2005, diskontované cash flow k 1.12.2005, diskont k 1.2.2007 a diskontované cash flow k 1.2.2007