Oceňování Asset Backed Securities Případová studie - Londýn, Radek; Pígl, Jan; Čajka, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Postup ocenění dluhopisů se skládá z několika fází, které budou nyní podrobně rozebrány. Veškeré výpočty jsou prováděny v programu Microsoft Excel, přičemž tabulky a výpočty z Microsoft Excel jsou součástí práce. Sloupce v tabulce obsahují tyto veličiny: období, vývoj jistiny, vyplacený úrok, vyplacenou jistinu, vyplacenou sumu, diskont k 1.12.2005, diskontované cash flow k 1.12.2005, diskont k 1.2.2007 a diskontované cash flow k 1.2.2007
Vedoucí práce: Jan Pígl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses