Finanční analýza společnosti T-Mobile a.s. s pohledu externího uživatele analýzy za účelem posouzeni prosperity a rozvojových schopnosti společnosti - Branavitski, Aliaksandr (2007)
Cílem práce je využití teoretických poznatků o finanční analýze v hodnocení mnou vybraného podniku s pohledu externího uživatele analýzy za účelem posouzeni prosperity a rozvojových schopnosti společnosti. Byla vybrána společnost poskytující telekomunikační služby – T-Mobile a.s.. Informační podklady pro finanční analýzu jsou především účetní závěrky společnosti, výroční zprávy, oficiální stránky společnosti na Internetu a další Internetové zdroje