Finanční analýza společnosti T-Mobile a.s. s pohledu externího uživatele analýzy za účelem posouzeni prosperity a rozvojových schopnosti společnosti - Branavitski, Aliaksandr; Boukal, Petr, 1962-2022; Lebedzeu, Uladzimir; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem práce je využití teoretických poznatků o finanční analýze v hodnocení mnou vybraného podniku s pohledu externího uživatele analýzy za účelem posouzeni prosperity a rozvojových schopnosti společnosti. Byla vybrána společnost poskytující telekomunikační služby – T-Mobile a.s.. Informační podklady pro finanční analýzu jsou především účetní závěrky společnosti, výroční zprávy, oficiální stránky společnosti na Internetu a další Internetové zdroje
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses